The Pope: Power & Sin PC için Duyuruldu

14.04.2020 13:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı PlayWay S. A. ve geliştirici Forestlight Games, The Pope: Power & Sin'i PC için duyurdu.
 
Bu yıl içinde çıkacak. Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Papa: Güç & Günah, Alexander VI ismiyle 1492-1503 yılları arasında papa olarak görev yapmış olan, Rodrigo de Borja’nın hayatından esinlenilmiş bir oyundur.
 
Papa rolünü üstlen, kilisenin otoritesini güçlendir, idari kilise yapılarının yenilenmesi, putperestlerden manevi ve siyasi bağımsızlık için savaş. VI. Alexander'ın yönetimi, Kilisenin en yüksek otoritelerinde sayısız skandal, aşırılık ve ahlaki yolsuzluk belirtilerinin bir işaretidir.
 
Zor zamanlar, hızlı ve sıklıkla şiddet içeren kararlar vermeyi gerektirir. Kutsallığına zarar veren kafirleri ortadan kaldır.
 
İtalya’ya birleştir, hakimiyetinin sınırlarını genişlet, vergi topla ve zenginlikleri eline geçir.
 
Siyaset her zaman adil olmak zorunda değildir; herkesle iyi geçinmek zorunda değilsin. Tanrının senin yanında olduğunu unutma, yani verdiğin tüm kararlar doğru olabilir.
 
Bilgi topla. Nerede olduğu farketmez, Vatikan koridorları ya da bir günah çıkarma seansı bile olabilir. Herkes güç ister, hepsi senin yerinde olmak istiyor.
 
Emrindekileri yönet ve hepsinden önemlisi ailendekileri ihmal etme. Onları önemli görevlere ata ve geleceklerini güvence altına al.
 
Elinde sınırsız bir güç var, sen Tanrı'nın Dünya'daki temsilcisisin. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Pope: Power & Sin Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Playway Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler