The Rumble Fish 2 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

11.12.2022 12:37 Umut Tandoğan

 
 
3goo ve Dimps, The Rumble Fish 2 için bir lansman fragmanı yayınladığını duyurdu. 2005 yılında geliştirilen atari oyunu, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için yayınlandı.
 
Oyunun karakterleri arasında Zen, Lud, Aran, Mito, Orville, Typhon, Kaya, Hikari, Bazoo, Viren, Boyd, Sheryl ve Garnet yer alıyor. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

20. yüzyılın sonu... Doğu bölgesini büyük ölçekli bir doğal afet vurdu. Finans sektörünü sildi ve şaşırtıcı bir can kaybına neden oldu.

21. yüzyılın şafağında, yaygın olarak Probe olarak bilinen PROBE-NEXUS holdingi, bu doğu bölgesinde yeniden inşa çalışmalarına başladı. Devasa sermaye ve en son teknoloji, onu yeniden inşa etmek için akıtıldı. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi ve dinlenme tesisleriyle birlikte eski gökdelenleri utandıran gökdelenler. Bu, yeni yüzyıl için bir sembolün göz kamaştırıcı doğuşuydu. Zone Prime olarak vaftiz edildi.

Ve şimdi batı bloğunun gelişmemiş bir bölgesinde gecekondu diye bilinen bir bölge vardı...
 
Çıkış Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler