The Secret World Yapımcısı Zor Anlar Geçiriyor

26.08.2012 01:09 Samet Konuksal


    Yaptığı son oyunlarla birlikte bir türlü istenilen seviyeyi yakalayamayan Funcom, The Secret World'ün ardından işlemlere başladı. Farklılık amacıyla The Secret World ile gelen fakat yeniden istediğini bulamayan firmada işten çıkarmalar başladı.
 
    Gelen bilgilere göre Funcom, stüdyo çalışanlarının yarısından fazlasının işine "Beklenenden düşük başlangıç getirisi" nedeniyle son verildi. Firmada net olarak ne kadar kişi işten çıkarıldı henüz bir açıklama olmasa da %60'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.
 
    Funcom'da yaşanan bu depremin ardından çiçeği burnunda MMO The Secret World de nasiplendi. Belirtilenlere göre oyunun ikinci büyük güncellemesi Digging Deeper, bu işten çıkarmalar nedeniyle ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler