The Secret World İçin Free to Play Planları Yok

02.10.2012 21:35 Samet Konuksal


    Kötü zamanlama ve az reklamın verdiği etkiyle birlikte oldukça kötü bir çıkış yapan The Secret World için gözler Free to Play haberini beklemeye koyulmuştu. Fakat Funcom ekibi, oyunun F2P olmasını bekleyenlere yönelik bir haber yayınladı.
 
    Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Funcom'dan Erling Ellingsen, "Kendimizi bu duruma adapte etmemiz lazım. Yakın zaman içerisinde ödeme planları adına bir değişiklik yapmayacağız." sözünü söylerken oyunun direktörü Joel Bylos da, "Seçtiğimiz ödeme modeli bizim için çok önemli. Bizler de bu doğrultuda oyunumuzu güçlendirip müşterilerimize 'Para vermeye değecek' bir ürün sunmaya çalışıyoruz." eklemesini yaptı.
 
    Son olarak oyunun yapımcı ekibinin önemli ismi Ragnar Tornquist de, "Önümüzdeki 2 ila 5 yıl arasında Secret World'ün ödeme şekliyle ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz." sözleriyle birlikte zaman dilimini vermiş oldu.
 
Yapımcıların yorumları bu şekilde. Eğer bu yorumlara güvenip oyunu indirimle birlikte satın almak isterseniz sizi buraya alalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler