The Secret World'den Gelecek Vadeden Görüntüler

Toplamda 500'ün üzerinde olan Skill'lerden 14'üne aynı anda sahip olabileceksiniz
12.03.2011 16:28 Gökhan Yılmaz

 
     Funcom, The Secret World'ün GDC 2011'de gösterilen ekran görüntülerini ve tanıtım videosunu yayınladı. Günümüz dünyasında ve gerçek şehirlerde geçen MMO oldukça iddialı geliyor.
 
     The Secret World'ün "Herşey gerçek" sözüyle yapılan GDC tanıtımı oyunculara sunuldu. The Secret World hayalî şeylerin, şehir efsanelerinin ve komplo teorilerinin gerçek olduğu bir dünya. Günümüz dünyasının bir kopyası olan topraklarda istediğiniz her şey olmak mümkün olacak. Illuminati (New York), Templar (Londra) ve Dragon (Seul) gruplarından birine üye olarak gruplar arası veya dünyadaki düşmanlara karşı savaşa çıkacaksınız. Karakterin gelişiminde tamamen özgür seçeneklere sahip olacağınız oyunda level ya da sınıf bulunmuyor.
 
     Yayınlanan yapımcı günlüğünde oyundan pek çok mekan, karakter ve düşman gösteriliyor. Özellikle düşmanlarımızın ve kıyamet sonrası dünyanın tasarımları oldukça başarılı olmuş. Bolca oynanış görüntüsü içeren tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler