The Sims 4'e Cadılar Bayramı Temalı Yeni Eşyalar Geliyor

24.09.2015 01:53 Ömür Gencer


       31 Ekim'deki Cadılar Bayramı yaklaştıkça bazı oyunların Cadılar Bayramı için hazırladığı özel etkinlikler de duyurulmaya başladı. EA, Sims 4 için Cadılar Bayramı'na özel yeni bir eşya paketi duyurdu.
 
      Spooky Stuff adını alan bu yeni eşya paketinde yeni dekorlar, ürkütücü tablolar, örümcek ağları ve eski püskü eşyalar yer alıyor. Bunların yanında kendi balkabağımızı oyabileceğimiz Pumpkin Carving Station da oyuna ekleniyor. Oyduğumuz bu kabakları hayaletlerin takabileceğini belirtelim. 

       Ek olarak Eyeball Cheese Plate, Zombie Cake,ve Spooky Cookies gibi yeni yemek tarifleri de oyuna ekleniyor. Eşya paketi 29 Eylül'de yayınlanacak. Spooky Stuff'ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler