The Sims Social, Farmville'ı Geride Bıraktı

The Sims'e ilgi her platformda oldukça büyük.
11.09.2011 13:02 Ersin Kılıç


     Dünya genelinde birçok hayranı bulunan The Sims serisi son olarak Facebook'ta karşımıza çıkmış ve EA Games, The Sims Social ile büyük bir başarı yakalamıştı. Bu başarı ise her geçen gün artmaya devam ediyor. Zira son olarak 7 milyon kullanıcı sayısını geçen The Sims Social, Facebook'un önemli oyunlarından Farmville'ı geride bırakmış.
 
     Gamasutra sitesinin raporlarına göre The Sims Social günlük 9.3 milyon oyuncu sayısı ile günlük 8.1 oyuncu sayısına sahip olan Farmville'ı geride bırakmış. Oyuncuların The Sims Social'da geçirdikleri vakit ise günlük 15-20 dakika olarak belirtiliyor.
 
     The Sims Social'ın bu başarısına rağmen EA Games hala Zynga'ı geride bırakmış değil. Farmville geçilse de Cityville günlük 13.9 milyon kullanıcı sayısı ile hala Facebook'un zirvesinde yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims Social Platformlar: PC Geliştirici: The Sims Studio Dağıtıcısı: EA Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler