The Sims'in Yeni Reklam Yüzü Katy Perry

17.01.2012 18:48 Samet Konuksal

      Oyunların eğlence sektöründeki payının giderek artması, firmaların reklamlara ayırdığı bütçeyi de arttırıyor. Daha önce FIFA oyunlarında Lionel Messi gibi ünlü isimleri reklam yüzü olarak kullanan EA, The Sims için de Katy Perry ile anlaştı.
 
      The Sims markasından önce Ubisoft'un milyonlar satan eğlence oyunu Just Dance 3'ün tanıtımlarında yer alan Katy Perry, sadece The Sims'lerin tanıtımında yer almayacak, oyunların içinde de kendini gösterecek.
 
      Yapılan açıklamaya göre Mart 2012'de satışa çıkmaya hazırlanan The Sims 3: Showtime'ın koleksiyon paketlerini satın alan oyuncular, oyun içindeki Katy Perry'e özel eşyaları da açabilecekler. 
 
      Daha önceden The Sims oyunlarını oynayan Katy Perry oyunlar hakkında, "The Sims serisini oynamayı seviyorum. Yeni karakterler yaratmak, onların hayatlarına yön vermek eğlenceli."
 
      "The Sims 3: Showtime'da Sim'lerin sahne performanslarında benim sahne kıyafetlerimi kullanacak olması çok havalı. Daha önceden kendimi hep çizgi film karakteri olarak görmeyi hayal ederdim. Ancak şimdi ben bir Sim oldum!" şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
      The Sims 3: Showtime & Katy Perry anlaşmasından gelen ilk tanıtım görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 5 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler