The Sinking City Çıkış Fragmanı

25.06.2019 15:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bigben Interactive ve geliştirici Frogwares, The Sinking City'nin çıkış fragmanını yayınladı.

The Sinking City 27 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak. Oyun PlayStation Store'da 259,00 TL, Xbox Store'da 327,50 TL ve Epic Games Store'da 99,00 TL. Epic Games Store'den ön sipariş veren oyuncular 48 saat öncesinde oyuna erken erişim sağlayabilecekler.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sinking City, H.P'nin çalışmalarından esinlenerek hazırlanmış macera ve soruşturma oyunu. Korku uzmanı Lovecraft.

İşkence gören bir gerçek avcısının, kişisel hedeflerinin ve inançlarının ötesine geçen bir maceraya dalan 1920'lerin araştırmacısının yerine geç.

Sulara gömülmüş şehirde hapsolmuş bir halde, kentsel açık dünyayı keşfediyor, gizli topluluğuna sızıyorsun ve neleri kurtarabileceğini ve en önemlisi kendini nasıl kurtaracağını denemek üzere sağduyunu da işin içine katarak durumu araştırıyorsun.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sinking City Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler