The Sinking City'nin Switch Versiyonundan Oynanış Videosu Paylaşıldı

30.08.2019 11:35 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Bigben Interactive'in yaptığı ve geliştiriciliğini Frogwares'in yaptığı The Sinking City bu yıl 27 Haziran'da Türkçe altyazı desteğiyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. Oyun çıktıktan kısa bir süre sonra The Sinking City'nin, Nintendo Switch için de geliştirildiğini öğrenmiştik. Sonunda oyunun Nintendo Switch versiyonundan bir haber geldi. Oyunun Nintendo Switch versiyonundan bir oynanış görüntüsü paylaşıldı. Oyunun Nintendo Switch için çıkış tarihi için ise yapımcı firma "Çok yakında gelecek." cümlesini kullandı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
Kafanın içinde git gide yükselen o sesi duyabiliyor musun? O benim. Ve bu son konuşmamız değil.

1920'lerde açık dünyada geçen The Sinking City ünlü Amerikan korku yazarı H.P. Lovecraft'ın çalışmalarından esinlenen bir macera soruşturma oyunu.

Çılgınlığın eşiğinde titreyen New England, Oakmont Massachusetts'a varan özel bir dedektifin rolünü üstlenecekseniz. Bu kuşatılmış kasabadan kurtulabilecek ve trajik durumdan sorumlu gizemleri çözebilecek misin yoksa deliliğin ötesine mi sürükleneceksin? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sinking City Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler