The Stanley Parable: Ultra Deluxe, 2022'nin Başlarına Ertelendi

04.12.2021 09:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Galactic Cafe ve CROWS CROWS CROWS ekibi, The Stanley Parable: Ultra Deluxe'ü önceden planlanan 2021 sçıkış yılından 2022'nin başlarına erteledi. Oyun, konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Hangi konsollara çıkış yapacağı henüz açıklanmadı.
 
Stanley Parable: Ultra Deluxe, 2013'te çıkış yapan The Stanley Parable'ının genişletilmiş ve yeniden tasarlanmış bir versiyonudur. Oyunda, çeşitli seçimler yapacaksın, ya kazanacak ya da kaybedeceksin. Stanley Parable asıl olarak sizinle oynayan bir yapımdır.
 
Orijinal Stanley Parable'daki her şey bu sürümde de yer alıyor ve 2013'teki orijinal yapı korunuyor. The Stanley Parable: Ultra Deluxe ayrıca orijinal oyunun dünyasını yeni içerikler, yeni seçenekler ve ortaya çıkarılacak yeni sırlarla önemli ölçüde genişletiyor.
 
Öte yandan Ultra Deluxe sürüm, orijinal oyunun tonunu sadık bir şekilde korurken modern teknolojiyi de yansıtacak şekilde görsel olarak iyileştirildi.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1703340/The_Stanley_Parable_Ultra_Deluxe
 
Fragman videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Stanley Parable: Ultra Deluxe Platformlar: PC Geliştirici: Galactic Cafe Dağıtıcısı: Galactic Cafe Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler