The Super Mario Bros. Animasyon Filmi için ilk Fragman Yayınlandı

07.10.2022 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo ve Illumination Entertainment, The Super Mario Bros. Movie için ilk fragmanı yayınladı. Nintendo, 6 Ekim'de animasyon filminin tanıtım fragmanını sergilediği Nintendo Direct: Super Mario Bros. Movie Presentation adlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
 
Chris Pratt, Mario'yu seslendirecek, Charlie Day ise Luigi'yi seslendirecek. Anya Taylor-Joy, Princess Peach'i seslendirecek ve Jack Black ise Bowser'ı seslendirecek.  
 
Film, Universal Pictures ile Nintendo tarafından ortaklaşa finanse ediliyor ve Universal Pictures tarafından dünya çapında yayınlanacak. 

Super Mario Bros. animasyon filmi 7 Nisan 2023'te Kuzey Amerika'da ve 28 Nisan'da Japonya'da vizyona girecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros. Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Illumination Studios Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 27 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler