The Surge 2 Premium Edition Çıkış Fragmanı

16.01.2020 15:03 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Focus Home Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Deck13'ün yaptığı serinin devam oyunu The Surge 2'nin Premium sürümünden çıkış fragmanı paylaşıldı.
 
Premium sürümü ile birlikte oyunun en son duyurulan Kraken isimli içeriği de yayınlandı. Kraken içeriği, oyuna başka bir bölgede geçen yeni bir hikaye ekleyecek. Bunun dışında yeni silahlar, implantlar ve zırh ekleyecek.
 
Oyunun Premium sürümüne şu ana kadar çıkan tüm içerikler ve Kraken içeriği dahil olacak. The Surge 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler