The Surge 2 için 11 Dakikalık Oynanış Videosu

27.05.2019 23:25 Gazali Çetinkaya

 
 
Rock Paper Shotgun sitesi, aksiyon rol yapma oyunu The Surge 2'nin kapalı betasından 11 dakikalık oynanış videosu paylaştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Jericho şehrine gittiğiniz sırada, uçağınız gizemli fırtına sonucunda parçalanmak pahasına yere iniş yapmak zorunda kaldı. Haftalar sonra gözlerinizi şehir içindeki terk edilmiş bir gözaltı tesisinde açtınız. Şehirde zırhlı askerler sıkıyönetim kanunu getiriyor, robotlar büyük bir öfke içinde ve karanlık şiddetli bir rüzgar ile birlikte şehrin üzerinde beliriyor.

Hayatta kalmak için yıkık Jericho şehrini keşfedin. Savaş sistemi, genişletilmiş uzuv hedefleme sistemi sayesinde daha fazla seçenekle her zamankinden daha vahşi ve taktiksel. The Surge 2 karakterinizi oluşturmanız için sizlere genişletilmiş silah, zırh, yetenek, implant ve drone cephaneliği sunuyor ve daha büyük, daha çeşitli ve daha tutkulu bir dünya hayatta kalmanız ve gizli sırları çözmeniz için size meydan okuyor. 
 
The Surge 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yıl içinde çıkış yapacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler