The Surge 2'nin İlk 16 Dakikası ve Boss Dövüşü Oynanış Videosu

12.07.2019 23:09 Gazali Çetinkaya

 
IGN, Deck13 Interactive'in aksiyon rol yapma oyunu The Surge 2 için yeni oynanış videoları paylaştı. İlk videoda oyunun ilk 16 dakikası gösteriliyor, ikinci videoda oyundaki ilk boss dövüşü Little Johnny gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Jericho City'ye giderken uçağınız gizemli bir fırtınaya yakalanarak şehrin dışında bir yere zorunlu iniş yapar. Haftalar sonra şehrin içindeki terk edilmiş bir ıslahevinde uyanıyorsunuz. Askerler Sıkı Yönetim ilan etmiş, robotlar her yere saldırıyorlar ve şehrin üzerinde dolaşan karanlık, büyük bir nano fırtına var.
 
Bir ölüm kalım mücadelesinde, sürekli genişleyen, harabeye dönmüş Jericho City'yi keşfedin. Vahşi, hataya yer olmayan çok sayıda çarpışmada ölümcül tehditlerle dövüşün ve rakibinizi paramparça ederek ekipmanını çalın. Bunlar sayesinde şehirdeki en güçlü rakipleri bile yenebilecek kadar güçleneceksiniz. Karakter oluşumu için çok geniş bir silah, zırh, yetenek, implant ve dron yelpazesine ve çok çeşitli bir dünyaya sahip The Surge 2, hayatta kalmanız ve gizli sırları açığa çıkarmanız için size meydan okuyor.
 
- Sert, vahşi yakın dövüşler
- Ölümcül rakipler ve büyük Boss'larla yüzleşin
- Düşmanın bir parçasını kesin ve oradaki ganimeti alın
- Zengin karakter gelişimi ve özelleştirmesi 
 
The Surge 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 24 Eylül'de çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 259,00 TL, Xbox Store'da 260,00 TL ve Steam'de 190,00 TL fiyattan ön siparişte.

Videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler