The Tale of Onogoro, 22 Şubat 2023'te PS VR2'ye Geliyor

15.12.2022 19:55 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici AMATA KK, sanal gerçeklik aksiyon macera oyunu The Tale of Onogoro'yu PlayStation VR2 için 22 Şubat 2023'te piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Daha önce duyurulan bir PlayStation VR versiyonu da geliştirme aşamasında ve bu kış piyasaya sürülecek.
 
Kaçış macerası oyunu Last Labyrinth'in yaratıcısı Amata KK, yeni ve ilgi çekici bir hikayesiyle geri dönüyor. Bir VR oyuncusu, kendisini tehlike ve gizemin beklediği fazlasıyla gerçek bir paralel dünyaya itilmiş halde bulur. Onogoro adasında yaşayan bir tapınak bakiresi olan Hal ile güçlerinizi birleştireceksiniz. Adada yalnız değilsiniz: Bu adada beş dev, ölümcül Kami de yaşıyor. Bu azgın canavarlar bastırılmalı, bulmacalar çözülmeli ve kargaşanın arkasındaki beyin olan Arakida Masatake durdurulmalı.
 
Beraber hareket etmek başarınız için çok önemlidir. Bu yüzden zor durumlarda, iyileşmek için Hal ile el ele tutuşabilirsiniz. Geleneksel Japon kültürünü steampunk unsurlarıyla harmanlayan The Tale of Onogoro, bilmeceler ve güçlü savaşlarla dolu eşsiz bir dünya vaat ediyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler