The Tale of Onogoro Bu Sonbaharda SteamVR'a Geliyor

10.08.2022 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici AMATA K.K., sanal gerçeklik aksiyon macera oyunu The Tale of Onogoro'nun bu sonbaharda SteamVR'a geleceğini duyurdu. The Tale of Onogoro, ilk olarak Quest için 17 Mart'ta Oculus Store üzerinden yayınlandı. Bir PlayStation VR sürümü üzerinde de çalışılıyor.
 
The Tale of Onogoro'nun SteamVR sürümü, PC sürümüne göre yüksek çözünürlüğe, yumuşak gölge efekti geliştirmelerine ve efektlere sahip olacak. Bunun için çeşitli grafik ayarları bulunacak. Ek olarak Oculus Store sürümüne bu sonbaharda Oculus Rift ve Rift S başlık desteği eklenecek.
 
The Tale of Onogoro'da oyuncular, birdenbire kendilerini Japon tapınağında olan Haru Kose'nin yaşadığı paralel bir dünyaya bağlanır. Bu dünya Taisho dönemi Japonya'sına benzer. Meiji Restorasyonu döneminde buharlı motorların icadı ile insanlar yeni harikalar yaratmak için bu teknolojiyi kullanmaya başladı. Bu teknoloji Ki'nin gizemli antik gücünü açığa çıkardı. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/2023880/The_Tale_of_Onogoro/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler