The Talos Principle 2 Kesinlikle Gelecek

24.09.2020 00:59 Gazali Çetinkaya

 
Croteam'in 2014'te çıkan ve çok iyi eleştiriler alan birinci şahıs bulmaca oyunu The Talos Principle'ın devam oyununu kesinlikle göreceğiz.

PC Gamer'a konuşan The Talos Principle'ın yazarı Jonas Kyratzes, uzun zamandır süren sessizliğe rağmen ikinci oyunun kesinlikle gerçekleşeceğini belirtti. Daha önce 2016'daki bir açıklamada oyunun yapılacağı söylenmişti.

Oyunla ilgili bazı planlar ve ufak çalışmalar yapılmış. Jonas Kyratzes senaryo konusunda oldukça iddialı. Dediğine göre kendisinin çok mutlu olduğu iyi ve ilginç bir senaryoya sahipler.

Serious Sam 4 çıktıktan sonra The Talos Principle 2 üzerine yoğunlaşılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Talos Principle Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler