The Umbrella Academy'nin Yaratıcısı 3. Sezonun Henüz Onaylanmadığını Söyledi

06.08.2020 19:11 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 15 Şubat 2019'da yayınlanan Netflix dizisi The Umbrella Academy'nin üçüncü sezonu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
 
İkinci sezonu geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin henüz üçüncü sezon için bir onay almadığı açıklandı. Geçtiğimiz aylarda dizinin üçüncü sezonunun onaylandığına dair bir haber çıkmıştı, ancak bugün dizinin yaratıcısı Steve Blackman, henüz üçüncü sezonun onaylanmadığını söyledi.
 
Dizinin ikinci sezonuna dair istatistikler paylaşılmadı, ancak ilk sezon kadar olamsa da yine bir başarı yakalamıştır. Eğer büyük bir sezon çıkamazsa büyük ihtimalle dizinin üçüncü sezonu onaylanacaktır. 
 
Şu anda ilk iki sezonu Netflix'te bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler