The Unfinished Swan PC ve iOS için Çıktı

10.09.2020 20:47 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2012'de PlayStation 3 için ve daha sonra 2014'te PlayStation 4 ile PS Vita için çıkan ödüllü birinci şahıs macera oyunu The Unfinished Swan bugün sürpriz bir şekilde yeni platformlara geldi.

PC'de Steam ile Epic Games Store'da 24 Eylül'e kadar %10 indirimle 22,50 TL ve App Store'da 46,99 TL.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

What Remains of Edith Finch'in yaratıcılarından.
 
The Unfinished Swan'da içinde bulunduğun dünyayı ortaya çıkarmak için etrafa boya dökerek beyazlar içindeki gizemli bir çevreyi keşfet. 10 yaşındaki yetim Monroe olarak, bitmemiş bir tablodan çıkıp gelen bir kuğuyu gerçeküstü ve hikâye kitaplarından esinlenilmiş bir krallığa yaptığı yolculuğunda takip edeceksin. Her bölümde bir dolu sürprizle birlikte dünyayı keşfetmenin yeni yollarını bulacak, çok sayıda tuhaf (ve bazen tehlikeli) yaratıklar ve bu imparatorluğu kuran eksantrik kral ile karşılaşacaksın. 

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler