The Unfinished Swan'dan İlk Ekran Görüntüleri

02.05.2012 18:15 Levent Polater

 
    Sony ve Giant Sparrow bugün onayladığı FPS kamera açısına sahip boyama tabanlı macera oyunu The Unfinished Swan için yayınlanan ilk videodan sonra yeni ekran görüntüleri de bunu takip etti.
 
    Playstation Network'te satışına başlanacak olan The Unfinished Swan, renksiz, siyah beyaz bir ortamda oynanıyor. Beşiktaş'lıların daha çabuk kanının ısınacağını düşündüğüm bu oyunda keşfetme ve merak duygusu oldukça ağır basacak.
 
    Oyunun ilk videosunu kaçırdıysanız aşağıdan göz atabilirsiniz. Hemen altındaki galeride ise yeni görselleri bulabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Unfinished Swan Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Giant Sparrow Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler