The Walking Dead 2. Sezon,Tv Dizisiyle Buluşabilir

11.02.2013 11:48 Talha Aynacı

 
   Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilen The Walking Dead: The Game, bilindiği gibi Tv dizisine değil de çizgi romana odaklanmış halde. Ancak yapımcılara göre bu, 2 ayrı uyarlamanın birbirleriyle etkileşime geçmeyeceği manasına gelmiyor:
 
"İlerde bir gün bizim karakterlerimizle dizi karakterlerinin buluşmayacağına dair bir şey söylemedik. Bizce bu hayli ilgi çekici bir konsept." diyen TellTale CEO'su Dan Connors konuşmasına şöyle devam ediyor:
 
"Bizim için bölümler arasında ne olacağı en büyük hedef. Deneyimi aynı heyecanla nasıl taşırsınız? İnsanların merakla beklemesi ve konuşması için ne yaparsınız? Bu dürtüleri ve ruhu yeni sezona da taşıyacağız."
 
Heyecanla bekliyoruz!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 52 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler