The Walking Dead: Ep. 3 Çıkış Tarihi Bekliyor

24.08.2012 15:31 Tunahan Başol


     Telltale Games, geçtiğimizin ayın başlarında The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead için çıkış tarihi vermezken, ağustos ortasında satışa sunulacağını söylemişti. Ağustos ayının son haftasında girmemize rağmen hala piyasada olmayan, hatta çıkış tarihi bile belli olmayan oyun için Telltale'dan açıklama geldi. Söylenene göre yapımcı ekip oyunu bitirmiş, ancak birinci parti ortaklarından çıkış tarihi bekliyorlar.
 
     IGN'e konuşan Telltale Games temsilcisi oyun hakkında aşağıdaki açıklamayı yaptı:
 
"Episode 3: Long Road Ahead'i teslim ettik ve heyecanla ilk parti ortaklarımızdan çıkış tarihi bekliyoruz. Bunun en erken gelecek hafta belli olacağını tahmin ediyoruz. En kısa sürede haberiniz olacak."
 
     İçerisinde Christa ve Omid karakterlerinin olacağı da onaylanan The Walking Dead: Episode 3'ün çıkış tarihi için gözünüz bizde olsun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler