The Walking Dead: Episode 3, Ağustos'ta

06.07.2012 09:16 Tunahan Başol


     Hem çizgi roman hem de TV dizisiyle çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Walking Dead, oyunuyla da fazlasıyla beğeniliyor. Bölümler halinde yayımlanan oyunun geliştiricisi Telltale ise boş durmuyor ve sürekli yeni bölümler için çalışıyor.
 
     Kendi sitelerinin blogunda açıklama yapan Telltale, "Şu an size net bir tarih veremem, ancak üçüncü bölümün 'ağustos ortalarında' hazır olacağını söyleyebiliriz. Ortaklarımızla her şeyi yapıp, mümkün olduğunca her platforma ve her bölgeye aynı zamanda sunmaya çalışacağız." ifadesini kullandı ve devam etti:
 
     "İlk günden beri amacımız bölümleri çabuk geliştirmek ve oyunu her platforma, her bölgeye aynı anda sunmak. Biz oyunu geliştirmek için olağanüstü destekleyici ortaklar ile çalışıyoruz. Emin olun, geri kalan bölümleri de sizlere hızlıca sunmak için elimizden geleni yapacağız."
 
     Oyunun başarısı, geliştiricisine de moral veriyor gibi. İlk bölüm 1 milyon'dan fazla satmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler