The Walking Dead Final Sezonu Birinci Bölüm Çıkış Tarihi ve Tanıtım Fragmanı

06.06.2018 18:34 Gazali Çetinkaya

 
   Telltale Games, The Walking Dead final sezonu birinci bölümünün 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yılın sonlarında Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
   8 Haziran tarihinden itibaren oyuncular final sezonunu $19.99 ile satın alabilecek. Ön sipariş veren kullanıcılar bölümler çıktığı anda indirme erişimine sahip olacak. Ön sipariş bonusları şu şekilde:

- PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara The Walking Dead: The Telltale Series Collection ücretsiz olarak sunulacak.

- Steam, GOG, GamersGate ya da Humble Store üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara %10 indirim sunulacakken Microsoft Store üzerinden ön sipariş veren kullanıcılar ise The Walking Dead sezonlarından birinin kilidini açabilecek.
 

Artık öfkeli ve yetenekli bir hayatta kalan olan Clementine yolculuğunun son bölümüne ulaştı. Yıllar boyunca yolda hem yaşayan hem de ölü tehditlerle karşılaştıktan sonra, gözlerden uzak bir okul Clementine'ın yeni evi olabilir. Ancak onu korumak feda etmek anlamına geliyor. Clementin halen AJ'ye bakarken artık bir hayat kurmak ve lider olmak zorundadır. Bu heyecanlı ve duygusal final sezonunda ilişkilerinizi tanımlayacak, zombilerle savaşacak ve Clementine'ın hikayesinin nasıl sona ereceğini belirleyeceksiniz. 

   
   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler