The Walking Dead: Michonne'dan Yeni Bilgiler

04.12.2015 13:06 Berkay Öztürk


Telltale'in başarılı serisi The Walking Dead'in 3. sezonunu 2016'ya kadar göremeyeceğimizi biliyorduk. Bunun yanında firma, bu yılın ortalarında bir ara oyun olan The Walking Dead: Michonne'u duyurmuş ve çıkış tarihi olarak 2015 sonbaharını göstermişti. Ancak daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış, oyun da çıkmamıştı. 
 
Dün gece ki Game Awards'dan oyun hakkında yeni bilgiler geldi. Oyunun yeni çıkış tarihi: Şubat 2016. Oyun PlayStation 4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360 ve mobil cihazlara çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca, oyun tek başına oynanabilecek bu da demek oluyor ki, Michonne'u oynamak için The Walking Dead: The Game'e ihtiyacınız yok.  

Açıklanan bilgiler arasında kadroya tanıdık bir isim katıldığı söylendi. Bu isim Netflix'in çok ödüllü dizisi Orange is the New Black'ten Samira Wiley. 
 
Telltale CEO'su Kevin Bruner'da dün gece etkinlik sırasında oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. "The Walking Dead evreni üzerine çok sıkı çalışıyoruz ve oyunumuz ile Robert Kirkman'ın çizgi romanları arasında bir köprü kurmaya çalışıyoruz. Etrafında onu sarmalayan korkunç bir dünya ile oyuncuların kendini Michonne'un yerine koymasını ve bu biricik hikayeyi oynamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Ayrıca Telltale dün gece etklinlik sırasında yeni bir Batman oyunu daha duyurmuştu. Firmayı hali hazırda elinde olan serileri ve yeni çıkacak oyunları ile oldukça yoğun bir süreç bekliyor olmalı. The Walking Dead: Michonne'a ait yeni fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead Michonne Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 17 Dk önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler