The Walking Dead'e Avustralya'da Yasak

26.04.2012 13:30 Levent Polater

 
    Avustralya oyuncularının makus kaderi The Walking Dead'de de şaşmadı. Avustralya'nın oyun sınıflandırma birimi Telltale'in geliştirdiği The Walking Dead oyununu inceledi ve yapıma +18 damgasını vurduktan sonra yapımın konsol sürümünü Avustralya için yasakladı.
 
    OFLC, konsollara izin vermezken yapımın PC ve Mac sürümü Steam'den temin edilebilecek. Ola ki Avustralya'da yaşayan gurbetçilerimizdenseniz oyunu PC'niz için satın alabileceğinizi bilesiniz.
 
    Avustralya'nın sınıflandırma birimi OFLC, şiddetin dozunu kaçıran oyunları iptal etmesiyle ünlü. Hele ki zombi oyunuysa en baştan iptal olacağını düşünebiliriz. Left 4 Dead 2 de The Walking Dead gibi iptal olan oyunlar kervanına katılmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler