The Walking Dead'e Steam İndirimi

04.03.2014 20:10 Samet Konuksal


    Telltale Games'in oldukça beğenilen oyunu The Walking Dead, ikinci sezonunun yeni bölümüne bugünlerde kavuşacak. Telltale ile Valve da, bunu kutlamak için oyuna indirimler köşesinde yer verdi. 
 
    The Walking Dead'in ilk sezonunun bütün bölümleri, bu hafta içi boyunca 8.49 dolardan, ikinci sezonunun gelmiş ve gelmekte olan bölümleri de 16.74 dolardan satışa sunulmuş durumda. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Bu oyunun haricinde hafta içi indirimlerinin bir diğer konuğu da The Incredible Adventures of Van Helsing oluyor. Bu oyunu da 5.09 dolardan buraya tıklayarak alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler