The Walking Dead'in Epizodik Antoloji Dizisinde Eski Karakterler de Bulunacak

12.10.2020 12:54 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır çeşitli spin-off diziler ile televizyonda yayın hayatına devam eden The Walking Dead dizilerinin ilki olan The Walking Dead dizisinin 11. sezonunun son sezon olacağı ve iki yeni spin-off ile evreni genişleteceği geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.
 
Bu dizilerden birisi de epizodik tarzda olacak olan bir antoloji dizisi Tales of The Walking Dead. Her bölümünde farklı karakterlere odaklanacak ve farklı bir hikaye izleyeceğiz. The Walking Dead'in başındaki isimlerden olan Scott Gimple da dizi ile ilgili yeni bir ayrıntı paylaştı. 
 
Söylediğine göre Tales of The Walking Dead'te, The Walking Dead dizisinde bulunan eski karakterlere odaklanan bölümler yer alacak.
 
Dizinin 2022'den önce yayınlanması beklenmiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler