The Walking Dead'in Kutulu Sürümünden Uzak Durun!

10.01.2013 11:43 Talha Aynacı

 
   The Walking Dead: The Game duyurulduğunda Jurassic Park faciasını hatırlayan Telltale Games takipçileri olarak, zombi temalı bu yapımdan hiç mi hiç beklentimiz yoktu. Ancak point and click adventure türünde o beklemediğimiz patlamayı yaptı zombi temalı dram oyunu.

   Dijital marketlerde görmeye alışık olduğumuz The Walking Dead: The Game kutulu versiyonuyla da marketlerde yer etti kısa süre önce. Ancak pek çok oyuncu bilhassa Xbox 360 sürümüyle ilgili şikayet bildiriyor yapımcılara. 4 GB'lık Xbox 360'larda oluşan hata sonucu konsol donuyor veya oyun esnasında tekleme yaşanıyor.
 
   Bunun için tek çare ise harici bir disk takmak konsola. Ancak böyle bir imkanı olmayan oyuncular için Telltale Games, ilk sezondaki 5 bölümü indirilebilir olarak kutulu oyun sahiplerine sunuyor.
 
   İşin çok ilginç bir yönü de var. Haber kaynağına göre Telltale Games sorunun kaynağını bulduğunu ve yamayı Microsoft'un o dillere desten sertifikasından geçmesi için gönderdikleri bildiriliyor. Sanırım 2. FEZ vakasıyla karşı karşıyayız. Zira benzer sorunlar PlayStation 3 versionunda da meydana gelmiş ancak yapılan yamalarla durum düzeltilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 13 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler