The Walking Dead'in X360 Sürümünde Sorunlar

27.12.2012 23:30 Samet Konuksal


    Bu senenin en büyük sürprizlerinden The Walking Dead, aslında ilk olarak indirilebilir bir şekilde çıksa da, geçtiğimiz günlerde perakendecilere de çıkarma yapmıştı. Fakat görünen o ki, oyunun dağıtılan halinin Xbox 360 sürümü bazı sorunlara ev sahipliği yapıyor.
  
   Telltale'in forumlarında şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, oyunun ilk bölümünü bitirdikten sonra ikinci bölüme geçemediklerinden dert yanıyorlar. Bu büyük sorunun haricinde güncelleme yapılmasına rağmen bir türlü bitmek bilmeyen donma problemleri de The Walking Dead'in Xbox 360'daki perakende sürümünde yaşanıyor.
 
   Forumlarda açılan başlıkları yanıtlayan Telltale ekipleri, çözüm için uğraştıklarını dile getirmişler. Yeni yamanın ne zaman çıkacağı belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 8 Sn önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler