The Walking Dead'te Aşka Neden Yer Yok?

The Walking Dead: The Game'de şiddet unsuru çok yüksek
21.07.2013 10:04 Alkan Adakaner


(Az da olsa spoiler var)
 
    Herkes hangi konuda olursa olsun işin içine "aşk" girdiği zaman herşeyin daha karmaşık hale geldiğini bilir. Özellikle tüm dünyayı zombiler sarmışken ve yaşam umudunuz azken "aşk" herşeyi yerle bir etmeye bile yarar. Bazen de herşeyi daha anlamlı kılabilir.
 
    The Walking Dead: The Game'de de farkındaysanız "aşk" seçeneği yoktu. Yani karakterler arasında yakınlaşma olduğunu sezmiş olsak bile "Seni Seviyorum" seçeneği karşımıza hiç çıkmamıştı. Geliştiriciler böyle bir seçeneği oyuna bilerek koymadıklarını söylüyorlar. Bu durum herşeyi daha karmaşık hale getirecek ve diğer seçeneklerimizi kısıtlayabilecekmiş.
 
    Gerçekten de bizi paramparça etmek için iştahla bekleyen o kadar zombinin arasında gönül işlerine de zaman ayırmak, herşeyi çok karmaşık hale getirebilirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 10 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler