The War Z'nin Geliştiricileri Utanç Duyuyor

The War Z'nin geliştiricilerini zorlu bir süreç bekliyor
23.12.2012 11:36 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi The War Z'nin Steam'de eksik bilgilerle satışı yapılmıştı ve bunun üzerine Valve oyunu Steam'den kaldırmıştı. The War Z'nin bu olaylar nedeniyle belki de 2012'nin en kötü üne sahip oyunu olduğunu da söyleyebiliriz.
 
      The War Z'nin geliştiricileri de bu durum nedeniyle üzgünler. Valve'ın oyunu Steam'den çekmesi ve para iadesine gitmesi geliştiricileri oldukça üzmüş; hatta bu durumdan utanç duyuyorlar. The War Z'nin forumlarında oyunun geliştiricilerinden "RussianKaliber" takma adlı bir kişi şu açıklamayı yaptı:
 
    "Steam'deki olaylardan ötürü utanç duydum. Eğer duymadığımı söylersem, bu kesinlikle bir yalan olur. Buna rağmen bir gerçeği vurgulamak istiyorum. Hiçbirimiz vazgeçmedik veya oyunu bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Böyle bir durum (oyundan vazgeçmek) tartışılamaz bile."
 
     Bakalım bu kadar olaydan sonra The War Z'ye oyuncular ilgi gösterecek mi? Geliştiricilerin bunun için çok çalışması gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler