The Witcher 2 Hakkında Yeni Açıklamalar

24.03.2010 19:39 Samet Konuksal



     CDProjekt, The Witcher serisinin yeni oyunu olan The Witcher 2: Assassins of Kings'i resmi olarak bir basın açıklamasıyla duyurdu.

     Yapılan basın açıklamasında CDProjekt CEO'su Adam Kicinski, The Witcher 2 ile gelecek olan yeni savaş sisteminin taktiksel açıdan daha zengin olacağını ve yapımcı ekibin ilk oyundaki en başarılı kısımları geliştirmeye konsantre olduğunu söyledi.

      Kicinski'nin konuşmasının tamamı ise şöyle; "2 veya 2.5 yıldır üzerinde çalıştığımız projeyi duyurmaktan dolayı memnunum. The Witcher'in yapım sürecinde bir çok şey öğrendik, ve biz o öğrendiklerimizle insanların ömrü boyunca gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunlarından birini oynamasını sağlayacağız."

      "Ekibimiz ilk oyundaki en başarılı kısımları geliştirmek için konsantre olmuş durumda. Kesinlikle The Witcher 2'nin hayranlar ve yeni gelecek olanlar tarafından sevileceğini bekliyoruz."

     "İlk oyunda yükseği hedeflemiştik. Şimdi The Witcher 2: Assassins of Kings'te ise en yükseği hedefliyoruz." dedi.

      Ayrıca oyunun Kuzey Amerika dağıtımcılığını Atari, Rusya dağıtımcılığını 1C, Orta Avrupa ve CDProjekt'in ülkesi olan Polonya dağıtımcılığını ise CDProjekt'in yapacağı duyuruldu. Batı Avrupa'nın dağıtımcılığını üstlenecek olan şirketle görüşmeler ise hala devam etmekte.

      The Witcher 2, CD Projekt Spring 2010 Konferansında halka ilk kez sunulacak. Bu konferans 25 Mart'ta yapılacak ve bu siteden canlı olarak izlenebilecek.

      Ayrıca The Witcher 2: Assassins of Kings'in resmi sitesi 7 Nisan'da açılacak. Tüm bunların yanı sıra CDProjekt, basın toplantısında bir de iPhone için The Witcher yayınladı. O habere ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 23 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler