The Witcher 2 Konsollar İçin Piyasaya Çıkacak

26.05.2010 10:16 Alkan Adakaner


 
     The Witcher'ın ilk oyunu konsollar için piyasaya çıkacakken oyunu port eden firma ile yaşanan bazı anlaşmazlıklar sonucunda CD Projekt konsol projesinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Bu nedenle çok üzüldüklerini dile getiren CD Projekt yetkilileri 2. oyun için kolları sıvamışlardı.
 
     Namco Bandai'nin bizzat CD Projekt tarafından konsollar için de geliştirileceği açıklanan The Witcher 2: Assassins of Kings'in konsol versiyonlarına sıcak bakmadığı haberini sizlerle paylaşmıştık.
 
     Bu iddiaları reddeden geliştirici CD Projekt, " Söylentiler çok garip, oyunu konsollara uyarlama isteğimiz ve planımızda bir değişiklik yok. Geralt ve ekibini PC ve konsol oyuncularına sunma konusunda hala kararlıyız" açıklamasıyla söylentilere son verdi.
 
    İlk oyunu ile PC oyuncularını büyüleyen The Witcher'ın dünyasına konsollarda adım atmak oldukça zevkli olacaktır. Şu ana kadar yayınlanan videolara bakarsak yine mükemmel bir oyun bizi bekliyor gibi görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler