The Witcher 2, Playboy'a Kapak Oldu

19.04.2011 01:06 Ersin Kılıç


     Son zamanlarda cinsellik oyunlar için vazgeçilmez unsurlardan birisi oldu. Her ne kadar bu unsuru reklam için kullanan bazı oyunlar olsa da Mass Effect serisi ve The Witcher gibi oyunlarda hikayenin ve oyunun yapısı gereği cinsel içerikli sahneler ile karşılaşabiliyoruz.
 
     Şüphesiz The Witcher diğer oyunlara nazaran bu konuda bir adım daha ön plana çıkıyor. Elinden bir uçan, birde kaçanın kurtulduğu Rivealı Geralt, ilk oyunda olduğu gibi ikinci oyunda da birçok cinsel münasebete girecek. Oyunun dün yayınlanan yüzden fazla ekran görüntüsünde de bu sahnelerden bazılarına tanık olmuştuk.
 
     Konuyu fazla uzatmadan asıl haberimize gelecek olur ise The Witcher 2'de de karşımıza çıkacak olan büyücü Triss, dünyaca ünlü Playboy dergisinin Polonya versiyonuna kapak olmuş. Üstelik derginin her iki yüzününde de Triss karakterine yer verilmiş. Dergi kapağının sansürlü versiyonuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler