The Witcher 2, Playstation 3'e Gelir mi?

Xbox 360 oyuncuları bu harika RPG'yi oynayacakları için çok şanslılar
04.06.2011 14:23 Alkan Adakaner


    Bir süre önce PC için piyasaya çıkan ve çok büyük beğeni toplayan CD Project'in RPG oyunu The Witcher 2: Assassin's of Kings, Xbox 360 için de duyurulmuştu. Xbox 360'a 15 Kasım'da çıkacak oyunun Playstation 3 sürümü merak konusuydu. Geliştirici CD Project bu konuya açıklık getirdi.
 
    Oyunun Playstation 3 sürümü hakkındaki sorulara geliştiricilerin Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde "The Witcher 2'yi daha fazla platforma getirmek isteriz, fakat şu an için duyurusunu yapacağımız ve planlarımızla ilgili söyleyeceğimiz hiç bir şey yok."
 
    Anlaşılan CD Project'in The Witcher 2'yi şu an için Playstation 3'e getirme gibi bir niyeti yok. Oyun PS3'e hiç çıkmazsa bu da şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler