The Witcher 2. Sezon Setinden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

29.10.2020 13:06 Özgür Eroğlu

Geçtiğimiz yılın sonlarında Netflix'te yayınlanan oyun ve fantastik edebiyat dünyasında popüler olan The Witcher serisinin dizisinin ikinci sezonu bir süredir yapım aşamasında.
 
Geçtiğimiz saatlerde de dizinin ikinci sezon setinden yeni bir görsel yayınlandı. Görselde Nilfgaardian şövalyesi olan Cahir'i görüyoruz. Karakteri Eamon Farren canlandırıyor. Görsele bakacak olursak, ilk sezonda tepki çeken Nilfgaardian zırhının değiştiğini de görüyoruz.
 
Dizinin ikinci sezonu bir süredir yapım aşamasında ve 2021'in ilk aylarında yapımın tamamlanıp yine 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler