The Witcher 2 İçin İkinci Geliştirici Günlüğü

06.11.2010 00:15 Samet Konuksal


 
     İlk oyunuyla oyun dünyasında büyük etki yapan ünlü RPG oyunu The Witcher'in devam oyunu için yeni bir geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
     Polonya'lı yapımcı şirketi CD Projekt tarafından geliştirilen oyunun bu videosunda yapımcılar, The Witcher 2: Assassins of Kings'in oyun motorundan söz etmiş. Oyun içi bazı sahneleri de görebildiğimiz bu videoda, modellemelerin yapımına ve oyuna aktarımına da yer verilmiş.
 
     PC'nin dışında PS3 ve Xbox 360 için de geliştirilen The Witcher 2'nin, önümüzdeki sene çıkışını yapması bekleniyor. Oyunun ikinci geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler