The Witcher 2 ver 2.0 Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Yeni alıştırma modu yeteneklerimizi geliştirmek için çok yardımcı olacak
23.09.2011 11:03 Alkan Adakaner


     The Witcher 2: Assassins of Kings hiç kuşkusuz son dönemlerin en iyi RPG oyunlarından birisi oldu. CD Projekt Red bu başarılı oyunu Xbox 360'a getirmenin yanı sıra PC sürümünü de yepyeni özelliklerle donatıyor.
 
     Polonyalı firmanın kendilerinin The Witcher 2'nin geliştirilmiş sürümünü alçakgönüllülükle "ver 2.0" olarak tanımladıklarını, ama bu güncellemenin oyunun yeniden oynamak isteyenler veya büyük bir maceraya başlamak isteyenler için geniş kapsamlı bir gelişim sunduğunu belirtti.
 
     Dünya çapında 1 milyondan fazla satan oyunun satışlarından bir hayli  memnun olan CD Projekt yetkilileri, DRM sistemini kullanmak yerine oyuncuları dürüst olmaya çağırdıklarını ve DLC'leri (indirilebilir içerik) bir para kazanma yolu olarak görmediklerini de belirttiler. İşte Ver 2.0'da bulunacak özellikler:
 
* Yeni Alıştırma Sistemi:
Oyundan ayrı birşekilde tasarlanan yeni alıştırma sistemi Kingdom of Keadwen'da yer alacak. Sırasıyla oyundaki tüm mekanikleri öğrenebileceğimiz bu sistem, en temel hareketlerden, en ustaca olanlara kadar eğitimimizi başarıyla gerçekleştirmemizi sağlayacak.

Özel Zorluk Derecesi "Dark Mode"
Yoğun bir mücadele içinde geçecek olan "Dark Mode" tıpkı "Insane" zorluk derecesi gibi oldukça zor olacak. Buna rağmen oyunu kaydetmenize imkan da sunulacak. Yeni "Dark" (karanlık) temalı eşyalar da bu moda sayesinde aktif hale gelecek. Böylece oyunu oynamak için yeni bir nedeniniz olacak.

Dark Mode'da yer alacak eşyalar arasında 3 yeni zırh, 6 yeni kılıç (3 tanesi çelik, 3 tanesi de gümüş) ve diğer "Dark" tema ve elementler bulunacak.
 

Arena Mode    
Tamamen yeni bir mod olan "Arena Mode" seçeneği hiç bitmeyen bir oynanışa sahip olacak. Arcade tarzı oynanışı ile dövüş tekniklerinizi konuşturacağınız bu modda yeni bir düşman türü olan "Kurt Adam" da karşınıza çıkacak. Bu modda giderek zorlaşan düşman saldırılarına karşı savaşırken bir yandan da yeteneklerinizi geliştirme imkanınız da olacak.
 
 Bu moddaki istatistiklerini facebook yoluyla da gösterebilecek olan oyuncular arasında böylece bir rekabet yaşanması sağlanacak. Arena Mode ile ilgili ayrıntılar ise şu şekilde:
 
* Unutulmuş bir kale olan Kingdom of Keadwen  
* Olaylara dinamik bir şekilde tepki veren izleyici kitlesi
* Yeni düşman türü olan Kurt Adam
* Zorluk derecesi giderek artan 30 tür düşman dalgası.
* Her dalga sonucunda 3 tür ödülden birisini alma şansı
* Mage, knight ve dwarven fighter olmak üzere size yardım edebilecek 3 yeni savaşçı sınıf. 
* Bir mağaza sahibi size eşya ve yeni donanımlar sunabilecek.
* Yeni diyaloglar, arkaplan müzikleri ve facebook uyumluluğu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler