The Witcher 2'de Hapishaneden Kaçış Videosu

23.09.2010 22:32 Alkan Adakaner


  
     Andrzej Sapkowski'nin kitabı The Witcherı başarılı bir şekilde oyun dünyasına aktaran CD Projekt şimdi The Witcher 2: Assassins of King sile Geralt'ın öyküsünü devam ettiriyor. İlk videoları büyüleyici olan oyundan yeni bir video daha ortaya çıktı.
 
     Geralt'ın hapishaneden kaçışını anlatan videoda atmosfer yine oldukça sağlam görünüyor. Düşmanları gizlice etkisiz hale getiren, mükemmel dövüş teknikleriyle onları alt eden Geralt, hapishanedeki bazı suçluları da kurtarıyor.
 
     Triss Merigold'ı da gördüğümüz videonun sonunda şehrin görünümü gerçekten görsellerin ne kadar sanatsal olduğunun kanıtı. 2011'in ilk çeyreğinde PC, Xbox 360 ve PS3'e çıkacak oyun için şimdiden heyecanlandığımı söyleyebilirim.
 

 
Not: youtube videosudur.
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler