The Witcher 2'den Hikaye Videosu

The Witcher 2, özellikle sıkı senaryosuyla da dikkat çekiyor.
14.05.2011 16:50 Levent Polater

 
    Salı günü çıkışını gerçekleştirecek olan The Witcher 2'den heyecanınızı katlayacak yepyeni bir video. Geralt'ın yeni macerasıyla ilgili senaryo bilgileri veren bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
   Videoya göz attığımızda Geralt'ın büyük elçi tarafından davet edildiğini görüyoruz. Geralt, The Witcher 2 dünyası hakkında son bilgileri kendisinden dinliyor, bu arada son büyük zaferinden bu yana olan değişiklikler konusunda küçük bir fırça yiyor ve sırasıyla potansiyel düşmanlarımızı tanımaya başlıyoruz.
 
    The Witcher 2 tek kelimeyle bomba gibi geliyor. PC ön alımları 100.000'i geçen oyun için CD Projekt tüm DLC'lerinin bedava olacağı müjdesini de vermişti. Gerisi size kalıyor. Bu muhteşem oyun, 17 Mayıs'ta çıkışını ilk olarak PC için yapıyor. Konsol sürümlerinin ise yapım aşamasında olduğu söylenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler