The Witcher 2'den "Hope" Adlı Harika Bir Video

Yalnız bir Kurt "Geralt of Rivia"
15.05.2011 20:24 Alkan Adakaner


     The Witcher 2'nin çıkışına kısa bir süre kaldı. 17 Mayıs'ta PC oyuncuları bu büyük maceraya başlayacaklar. Konsollar için de geliştirilen oyun Xbox 360 ve Playstation 3 ekranlarına daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
     Oyunu merakla bekleyen RPG severler PC başında uzun saatler harcamaya hazırlanırken ortaya çıkan yeni video eminim onları daha da heyecanlandıracaktır. Oyunun belli bir bölümünü ele almayan, fakat muhteşem bir sunuma sahip olan videonun müziği de atmosferin etkileyiciliğini arttırıyor.
 
     Geralt adlı insan üstü güçlere sahip kiralık bir canavar avcısını yönettiğimiz oyunun senaryosunun Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin eserinden uyarlandığını da hatırlatalım.
 
    16 değişik oyun sonu ile bizi uzun süre kendi dünyasına hapsedecek olan The Witcher 2: Assassins of Kings'in yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler