The Witcher 2'den Yeni Ekran Görüntüleri

30.11.2010 14:14 Alkan Adakaner

 
 
   Polonyalı firma CD Projekt tarafından geliştirilen ve ilk oyunu ile büyük beğeni toplayan The Witcher 2: Assassin's of Kings'in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
   Oyunun bu görüntülerinde savaş sahnelerine tanık oluyoruz ve Geralt yanıp dumanlar altında kalan mekanda kendinden çok daha büyük düşmanlara karşı da savaşıyor. Görsel tasarım sadece yüksek kaplamalarıyla değil, renk paletinin gerçekçiliği ile de dikkat çekiyor.
 
    17 Mayıs'ta PC için piyasaya çıkacak olan The Witcher 2: Assassin's of Kings'in PS3 ve Xbox 360 sürümlerinin ne zaman raflardaki yerini alacağı belli değil. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler