The Witcher 2'den Yeni Yapımcı Günlüğü

04.06.2010 19:03 Ersin Kılıç


 
     PC dışında PS3 ve Xbox 360 içinde geliştirilen The Witcher 2 : Assassins of Kings için ikinci yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.
 
     Polonya asıllı CDProjekt firması tarafından geliştirilen oyun, ilk oyununda yakaladığı başarı sayesinde büyük bir merakla bekleniyor. Geralt ile maceralarımıza kaldığımız yerden devam edeceğimiz oyunda ayrıca ilk oyununda en büyük eğlencelerinden birisi olan cinsellikte ön planda olacak.
 
     Oyunun yayınlanan ikinci yapımcı günlüğü videosunda gene grafikler her zaman olduğu gibi oldukça ön planda bulunuyor. Oyunun en azından bu yönü ile ilk oyunu geride bırakacağını görebiliyoruz. 2007 yılında çıkan ilk oyun, şu an bile grafikleri ve hava şartları ile bir çok oyuncuyu etkileyebilecek kalitede idi.
 
     Bu yıl içerisinde çıkması zor görünen ve 2011 yılında çıkacağı tahmin edilen oyunun bu yeni yapımcı günlüğü videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler