The Witcher 2'nin 2. Yaması Yarın Yayınlanacak

Geralt'ın orjinal saç stili her zaman çok karizmatik.
03.06.2011 12:55 Feyyaz Ustaer


     CD Projekt tarafından yapılan açıklama ile The Witcher 2'nin 1.2 yama paketinin yarın yayınlanacağı duyuruldu.
 
    Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyunun 1.1 yaması yayınlanmıştı. Anlaşılan o ki bu yama paketi ile gerçekleştirilmek istenilen güncelleme ve düzenlemeler elde edilememiş ki hemen yeni bir paket yayınlanıyor. 
 
    Bu yama paketi ile oyundaki bir çok bug ve hata düzeltilirken; saldırı ve harita kontrol sistemi ile ilgili yenilikler oyuna entegre edilecek. Bunun yanı sıra Geralt'ın saç stilini değiştirme imkanı oyunculara tanınacak.
 
    Geçtiğimiz hafta yayınlanmaya çalışılan ilk yama paketi, teknik altyapı problemleri sebebiyle ertelenmişti. Umuyoruz ki bu yamada da benzer bir problem ortaya çıkmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler