The Witcher 2'nin DRM Sistemine Açıklık Getirildi

The Witcher 2 etkileyici bir görsellik sunacak
14.04.2011 21:35 Gökhan Yılmaz

 
     CD Projekt Red tarafından geliştirilen Namco Bandai oyunu The Witcher 2'nin korsana karşı kullanacağı DRM sistemine açıklık getirildi. Oyunun GoG.com üzerinden satışa sunulacak sürümlerinde hiç bir DRM koruması bulunmayacak.
 
     Bunun anlamı, The Witcher 2'nin GoG sürümünü istediğiniz PC'ye rahatlıkla kurup oynayabileceksiniz. Oyunun diğer sürümlerinde ise (Kutulu olanlar dahil) basit bir DRM sistemi bulunacak (SecuROM). Bunun nedeni, çıkış tarihinden önce piyasaya sızdırılıp oynanmaması.
 
     The Witcher 2'yi oynayabilmek için bir defaya mahsus online kayıt yaptırmanız gerekecek fakat sonraki oynayışlarınızda böyle bir gereksinim bulunmayacak. Oyunun PC versiyonunda istediğiniz kadar bilgisayara kurulum yapabilecek ve aynı anda 5 farklı makinede oynayabileceksiniz. Eğer isterseniz seçime bağlı olarak ek bir kayıt yaptırarak oyunun güncellemelerini ve ücretsiz içeriklerini takip edebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler