The Witcher 2'nin GamesCom 2011 Videosu

Geralt'ın Xbox 360 çıkartmasına daha vakit var.
18.08.2011 01:02 Ersin Kılıç


     İlk oyunun ardından ikinci oyun ile de ne kadar başarılı bir firma olduğunu ortaya koyan CDProjekt Red ekibi The Witcher 2 için yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. PC versiyonu için Version 2.0 yaması üzerinde çalışan ekip, The Witcher 2: Assassins of Kings'in Xbox 360 versiyonu için GamesCom fuarında yeni bir video yayınladı.
 
     Oyunun hikaye modundan farklı noktalara değinen bu yeni tanıtım videosunda Gamespot, IGN ve Game Informer gibi ünlü dergi ve sitelerin oyun hakkındaki övgülerine de yer verilmiş. Bu övgülerin çoğunluğu ise "Son yıllarda oynadığımız en iyi RPG'lerden birisi" teması üzerine kurulmuş. 
 
     Çıkışı önümüzdeki yıla atılan The Witcher 2'nin müziği ile de öne çıkan bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler