The Witcher 2'nin Genel Satışları 2M'a Yaklaştı

30.05.2012 20:22 Samet Konuksal


     2011 senesinde çıkan ve senenin en önemli RPG oyunları arasına adını yazdıran The Witcher 2, bu sene itibariyle de Xbox 360'a çıkmıştı. Dakikalar önce başlayan CD Projekt'in konferansında oyunun satışları detaylandırıldı.
 
     Belirtilenlere göre The Witcher 2'nin PC çıkış sürümü ve PC & Xbox 360'a ait Enhanced Edition sürümü, çıkış tarihlerinden bu yana dünya çapında 1.7 milyon adet sattı. CD Projekt ekibi ise bunun şerefine bir kampanya duyurusunu da gerçekleştirdi. The Witcher 2, bu haftaya özel olarak 29.99 dolar etiketiyle GOG.com'da indirimde kalacak.
 
     Bu duyurulara ek olarak The Witcher 2: Enhanced Edition, Japonya'da 23 Ağustos'ta, Mac platformlarına ise bu Sonbahar aylarında çıkışını yapacak. CD Projekt'in yeni projesini duyuracağı konferanstan ilk bölümde sizlere aktaracaklarımız bu kadar. Büyük duyuru için gözünüz bizde olsun!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler