The Witcher 2'nin Konsol Sürümleri Gecikecek

20.10.2010 16:51 Alkan Adakaner


 
    Hatırlarsanız ilk The Witcher oyunu ilk olarak PC için piyasaya sürülmüş, daha sonra ise konsollara uyarlanacağı açıklanmıştı, ama geliştirici ve uyarlayan firma arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı oyunu konsollarda görememiştik.
 
     CD Projekt Red'den The Witcher 2'nin yapımcısı Tomasz Gop'un açıklamasına göre 2. oyunun konsol sürümünün çıkışı konusunda bir sorun olmamasına rağmen PC sürümüne göre geç çıkacak. Gop; Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Şimdilik tek söyleyebileceğim oyunun konsol sürümlerinin PC sürümüyle aynı zamanda çıkma potansiyelinin olmadığıdır" sözleriyle The Witcher 2'nin gecikeceğini bildirdi.
 
     Konsol sürümlerindeki belirsizlik dolayısıyla özür dileyen yetkili, umarım ileride konsol sürümlerinin iptal olduğunu açıklamaz. The Witcher 2'nin PC sürümü ise gelecek yıl piyasada olacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler